Titular notícies

L'ALUMNAT DEL SEGIMON COMAS ARRIBA A RÀDIO MONTESQUIU

Dijous 2 Març 2023

Aquest divendres 3 de març s'emeten a Ràdio Montesquiu les entrevistes elaborades per infants de l’Escola Segimon Comas, de Sant Quirze de Besora. L'alumnat, participatiu i entusiàstic, ens convida a descobrir i conèixer els personatges reals i propers que els inspiren a través d'un programa únic. És el resultat dels tallers de “Fem ràdio, fem comunitat”, que oferim des de COMSOC - Comunicació Social i que aquest cop hem tingut el plaer de compartir amb tres grups d'aquesta escola de la comarca d'Osona.

Un grup de 5è i dos grups de 6è del Segismon Comas de St Quirze de Besora estan d'enhorabona, ja que podran escoltar els seu propi programa radiofònic a Ràdio Montesquiu. El grup de 5è ha aprofitat l'ocasió per convidar a l'estudi a Josep Masnou. Aquest veï de Sant Quirze parlarà de la seva vida personal i laboral, des de la seva antiga feina fins a la seva jubilació i, en especial, sobre la seva passió per anar en bicicleta i estudiar les fonts d'aigua naturals del territori.

Jordi Turruella, també veí i esportista, és entrevistat pel grup de 6è A. Aquesta entrevista de mitja hora gira en torn a les memòries biogràfiques de l'esportista i entrenador, a través de les quals també es toquen experiències relacionades amb el Trail del Bisaura, i temes de salut, igualtat de gènere i economia.

Finalment, el grup de 6è B ha optat per gaudir d'aquesta experiència amb la traductora i docent Ariadna Ozó. De la mateixa comarca, però originària d'un altre poble, l'Ariadna parla de la seva vida i carrera, els idiomes que ha après, els viatges que ha fet, els llibres que ha traduït i el seu amor per la lectura en general, així com una pila d'impressions personals diverses.
Fem ràdio, fem comunitat amb 6è B de l'Escola Segimon Comas de St. Quirze de Besora
"Fem ràdio, fem comunitat" amb 6è B de l'Escola Segimon Comas de St. Quirze de Besora.
Fotografia de Damià Caro.
 
Podeu escoltar les entrevistes a Ràdio Montesquiu (107.9 FM i online) divendres 3 i dissabte 4 de març en les diferents franges horàries:

Divendres 3 de març (emissió)

9'15h - Entrevista de 5è a Josep Masnou.
10h - Entrevista de 6è a Ariadna Ozó.
15'15h - Entrevista de 6è A al Jordi Turruella.

Dissabte 4 de març (reemissió)

9'15h - Entrevista de 5è a Josep Masnou.
10h - Entrevista de 6è a Ariadna Ozó.
15'15h - Entrevista de 6è A a Jordi Turruella.
Fem ràdio, fem comunitat amb 5è de l'Escola Segimon Comas de St. Quirze de Besora
"Fem ràdio, fem comunitat" amb 5è de l'Escola Segimon Comas de St. Quirze de Besora.
Fotografia de Damià Caro.
10 anys d'educomunicació a l'escola

Els programes han estat elaborats gràcies a l'acompanyament del nostre equip de talleristes i el professorat de l'escola, on les persones convidades han acudit amb una veritable disposició a conversar de les seves històries personals. Gràcies per fer-ho possible! També a l'equip de docents del Segimon Comas, centre amb el qual portem col·laborant des de fa 10 anys amb altres activitats com el "Concurs de podcast - Contes del Món" o els tallers de "Ràdio, contes i Drets Humans" que s'han celebrat anualment.

Últimes Notícies