Som una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d'espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d'animadors socioculturals, un col·lectiu d'activistes, periodistes compromesos, som tot això i més... som COMSOC – Comunicació Social. Som un grup d'educomunicadors, organitzats de forma cooperativa, que lluitem de forma quotidiana -i moltes vegades anònima- per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible.

Les persones que integrem aquest col·lectiu horitzontal, assembleari, i autogestionat, entenem la comunicació com una eina de transformació social i la rebutgem com a simple mercaderia. Entenem la comunicació i la llibertat d'expressió com a drets humans que hem de consolidar com a poble més enllà de les institucions i les empreses. La comunicació entesa com l'oportunitat d'ensenyar i aprendre dels altres, com a oportunitat per generar coneixement col·lectiu. Defensem la lliure circulació d'informació i apostem per les llicències obertes (Creative Commons) enfront el Copyright.

Els nostres llocs de treball habitual els trobareu a les oficines del Grup Ecos a Barcelona, però també a les aules d'escoles, instituts, universitats, i ampa's. Ens trobareu a centres cívics, ràdios i places de diferents pobles. Ens trobareu al carrer, als barris i al camp, acompanyant col·lectius companys de causa i utopies. I ens trobareu a Internet, a les xarxes socials i al correu.

Existim des de l'any 2008 treballant de valent, amb passió pel què fem, i amb una il·lusió que ens dilueix la fatiga i ens alimenta l'esperança i l’horitzó de les lluites que es veu mentre caminem cap a elles. Ens agradaria ser més a prop de la utopia, però resistim i resistirem el què faci falta, perquè és ella la que ens fa moure'ns i estar vius.

Benvingudes i benvinguts a casa nostra, si és que hi ha cases d'algú.

400x400