Titular notícies

VIDA DIGNA A SOTA LA MASCARETA DE RÀDIO VILAMAJOR

Dilluns 1 Juny 2020

Quin ha estat l’impacte econòmic de la Covid-19 a Vilamajor? Vols saber quins recursos hi ha per donar suport a les famílies més afectades i quina ha estat la reacció del poble davant d’aquesta nova realitat? Si voleu respostes, us convidem a escoltar-les en un tercer i penúltim programa de Sota la mascareta, un espai fet per joves de l'Institut Vilamajor a Ràdio Vilamajor centrat, en aquesta ocasió, en el dret a una vida digna.

La Júlia Palomares ens porta una entrevista amb la Lucia Aparicio, cambrera al Pas de Lluna de Sant Antoni de Vilamajor. La Naira Fernández i el Damià Caro, conduiran una tertúlia molt interessant amb diferents persones que treballen per una vida digna als nostres pobles, en concret escoltareu a Maria Alonso, Regidora de Benestar i Família de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor; a Marina Parés, militant del Sindicat del Poble i veïna de les Faldes, de Sant Pere de Vilamajor; i finalment a Yago Calbet, veí de Cardedeu especialitzat en dinamització agroecològica i en l’Economia Social i Solidària. A més a més, també trobareu les notícies de les darreres dues setmanes amb l’equip d’informatius de l’Institut Vilamajor, la secció musical del Lucas Fernández i la secció literària de Cristina Gómez, de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor.

Si voleu participar del programa envieu una nota de veu al WhatsApp 717 70 58 67. El proper i darrer Sota la mascareta serà el dissabte 6 de juny, centrat en el dret a l'educació. A les 11h del matí sintonitzeu Ràdio Vilamajor, escoltarem les veus d'infants i joves parlar en aquest temps d'alarma.

A continuació podeu escoltar el tercer programa sencer i gaudir de les diferents seccions en la seva versió ampliada:Aquesta iniciativa que neix de COMSOC - Comunicació Social, compta amb la dedicació de Noèlia Aranda, professora de l’optativa de ràdio a l’Institut, i amb dos educomunicadors de COMSOC: en Damià Caro, com a co-director i productor del programa, i amb Clàudia González, com a coordinadora de l’optativa, co-directora del programa i qui us parla des de Sota la mascareta. També és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i de la Diputació de Barcelona, i de la col·laboració de la Xarxa de Suport Mutu de Vilamajor, del Sindicat del Poble, i de la Biblioteca de SAV.

Últimes Notícies