Titular notícies

EL PRIMER PROGRAMA DE SOTA LA MASCARETA A RÀDIO VILAMAJOR

Dijous 7 Maig 2020

L'estrena de Sota la mascareta, a Ràdio Vilamajor, va ser tot un éxit. Malgrat les dificultats tècniques que suposa preparar i enregistrar un programa de ràdio confinats a casa, un grup de joves de l'Institut Vilamajor, acompanyats per l'equip de COMSOC - Comunicació Social i del propi centre, van obrir els micròfons al veïnat de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor per parlar dels drets dels infants durant l'estat d'alarma. Ho voleu escoltar?

Vols saber què pensa el teu veí o veïna sobre la gestió de la crisi? Tornaran a obrir les escoles? Quines són les mesures que demana la gent de Vilamajor pels més menuts? Si voleu respostes, us convidem a escoltar-les en un primer programa que dediquem als drets dels infants. Un col·lectiu que el dia d'emissió del programa, malauradament, ja feia més de 40 dies que estava tancat a casa.

Repassarem les notícies de les darreres setmanes amb en Quim González i en Pol Roura. La Júlia Palomares ens porta una fantàstica entrevista amb la directora de l’Escola Bressol Pit Roig, Míriam Oliva. Escoltarem la veu del Lucas Fernández i la seva secció musical, tan entranyable en aquests dies de confinament. La Naira Fernández, conduirà una tertúlia del més interessant amb famílies del poble vinculades al món educatiu, comptem am la Mercè Prat, educadora i veïna de la Xarxa de Suport Mutu, amb la Mireia Fernández, educadora de l'Escola Follets del Bosc, i amb el Jordi Masachs, mestre de l'Escola Torre Roja i membre de l'AMPA de l'Escola Joan Casas. Tot en un programa que també té temps per les recomanacions literàries amb la Cristina Gómez, de la Biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor.

Teniu l'oportunitat de recuperar alguna de les seccions clicant directament a la llista de reproducció, les trobareu en la seva versió ampliada. I si encara no heu escoltat el primer programa, ho podeu fer a continuació:Sota la mascareta és un programa quinzenal. En què, cada dues setmanes, i fins al 6 de juny, estarem amb vosaltres per explicar-vos com està afectant la crisi del coronavirus a Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor. Els dissabtes d’11 a dotze del migdia, i remissió els diumenges a les 6 de la tarda. Amb un WhatsApp obert a la participació del veínat a través notes de veu enviades al telèfon 717 70 58 67.

Agraim a Ràdio Vilamajor per acollir-nos tan bé, al Sindicat del Poble, a la Xarxa de Suport Mutu de Vilamajor, i a la Biblioteca per a la seva col·laboració, i finalment agrair a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i a la Diputació de Barcelona pel seu suport.

Aquesta iniciativa que neix de COMSOC - Comunicació Social, compta amb la dedicació de Noèlia Aranda, professora de l’optativa de ràdio a l’Institut, i amb dos educomunicadors de COMSOC: en Damià Caro, com a co-director i productor del programa, i amb Clàudia González, com a coordinadora de l’optativa, co-directora del programa i qui us parla des de Sota la mascareta.

Últimes Notícies