Titular notícies

REIVINDIQUEM LA PAU A LA GARRIGA AMB L'ESPECTACLE COOPEREM O COMPETIM?

Dimecres 26 Setembre 2018

El Dia Internacional de la Pau es va celebrar el 23 de setembre a la Garriga amb una jornada solidària. Entre els diferents esdeveniments celebrats a la Torre del Fanal del municipi, l'espectacle Cooperem o competim? animat per Carles Cuberes va captivar a un bon grapat de famílies.

A la Garriga es van programar un seguit d'activitats destinades a fomentar la pau. La Torre del Fanal va acollir el diumenge 23 de setembre les actuacions de teatre de Kamishibai, de la mà de la Fundació Vicenç Ferrer, una xocolatada amb coca, i l'espectacle Cooperem o competim? basat en la llegenda tibetana de l'Ocell de la felicitat.

L'actuació d'en Carles Cuberes va donar vida als personatges de la història: en Wanjana, na Pema, en Tatagata, na Manjari, en Jalil,... tot un poble en moviment cercant la felicitat anhelada. Però ell no va estar sol damunt de l'escenari, de fet el van acompanyar -i de ben a prop- infants i joves que es van apuntar a l'aventura. La narració, la música, el joc i el ball es van reunir aquella tarda i totes juntes les hem pogut plasmar amb el següent àlbum de fotografies.
 
Carles Cuberes a La Garriga Carles Cuberes a La Garriga

L'espectacle forma part de l'Oferta d’accions d’Educació per al desenvolupament 2017/18 de la Diputació de Barcelona i està parcialment subvencionat si formes part d'un municipi amb menys de 100.000 habitants. La DIBA assumeix el 80% del cost total i la resta del cost, el 20%, l'ha d'assumir l'ens local que realitzi l'acció corresponent. El cost per a l'ens local és de 203,57 euros i com a novetat, les activitats es poden executar fins el 31 d'octubre del 2018. Poseu-vos en contacte amb Comsoc - Comunicació Social, si esteu interessades en la proposta.

Últimes Notícies