Titular notícies

PARTICIPEM AL 6È FESTIVAL D'ANIMACIÓ ORIOL CANALS

Dilluns 23 Maig 2022

La Federació d'Associacions de Veins i Comissions de Festes de Les Corts (Barcelona) ha celebrat el sisè Festival d'Animació Oriol Canals del 19 al 22 de maig de 2022. I des de COMSOC - Comunicació Social hem tingut l'oportunitat de participar-hi també aquest any amb un espectacle diferent, com venim fent des de que es va estrenar. En aquesta ocasió en Jordi Tonietti i en Damià Caro van portar al Parc de Les Corts un espectacle concebut i tot just estrenat amb el propi Oriol Canals.

El dissabte 21 de maig al matí, l'ombra del Parc de Les Corts, es va anar omplint de famílies per gaudir d'un espectacle cooperatiu: l'Ocell de la felicitat. Una proposta basada en la llegenda tibetana del mateix nom que va refrescar a petits i grans, convidant a viure amb Wanjana el repte de recuperar l'alegria del poble. Ho van aconseguir? Van superar totes les dificultats i entrebancs? Podeu comprovar com va anara través del reportatge fotogràfic.
 
Espectacle al Festival d'Animació Oriol Canals - 21/05/22 Espectacle al Festival d'Animació Oriol Canals - 21/05/22

Des de COMSOC - Comunicació Social, que actualment formem part de la cooperativa femProcomuns, agraïm la tasca de totes les persones i entitats que organitzen aquest festival en record al nostre company i amic Oriol Canals, amb qui vam omplir les places i carrers de contes, cançons, balls, jocs i confetti! Bolos viscuts amb estima i ganes de passar-ho bé amb la mainada (de 0 a 99 anys). Gràcies!

Últimes Notícies