Titular notícies

EL PROGRAMA D'ACTIVITATS EDUCATIVES D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT INCLOU ELS TALLERS RADIOFÒNICS

Dijous 13 Setembre 2018

El Programa d'Activitats Educatives Complementàries (PAEC) d'Esplugues de Llobregat inclou per aquest curs 2018-19 el Taller de contes radiofònics pels Drets Humans. Una activitat subvencionada pel consistori que més de mig miler d'infants i joves del municipi ja han realitzat. Teniu temps fins el 15 d'octubre per reservar una activitat d'educació viva que combina contes, ràdio i Drets Humans.

Des de l'any 2013 i fins a dia d'avui, set comunitats educatives d'Esplugues de Llobregat han comptat amb els tallers radiofònics que impulsa Comsoc - Comunicació Social. Aquestes comunitats són l'Escola Lola Anglada, l'Escola Can Vidalet, l'Escola Isabel de Villena, l'Escola Isidre Martí, l'Escola Gras i Soler, l'Institut Joanot Martorell, i l'Institut La Mallola.

El taller, dinamitzat per dos educomunicadors i adreçat a un grup - classe, ens permetrà apropar-nos als drets humans a través del joc, la reflexió, el debat, el treball cooperatiu, la creació de relats radiofònics, l'enregistrament i l'escolta activa. És una oportunitat per treballar d'una manera distesa però profunda diferents drets, a triar: 1) el dret a l'asil i el dret a viure en pau, sobre els infants i les famílies de Síria; 2) el dret a un medi ambient adequat, sobre el coltan i els telèfons mòbils; 3) el dret a l'accés a l'aigua; 4) el dret a un habitatge digne; 5) i el dret a una alimentació adient, sobre la sobirania alimentària i els productes quilomètrics vs. Km0. Trobareu tots els detalls del taller puntual al document "Ràdio en moviment, l'escola radiofònica que dialoga".

Si teniu curiositat per conèixer i escoltar els contes elaborats el curs anterior per joves d'Esplugues de Llobregat, us convidem a entrar a les següents notícies:
 
isabel de villena taller radio escola gras i soler taller radio
Taller amb joves de l'Escola Isabel de Villena Taller amb els infants de l'Escola Gras i Soler
   
institut joanot martorell radio taller ies la mallola radio taller
Taller amb alumnat de l'Institut Joanot Martorell Taller amb joves de l'Institut La Mallola

Per reservar el taller, dins del Programa d'Activitats Educatives Complementàries (PAEC), cal posar-se en contacte amb la Sra. Tere Gómez, tècnica de Cooperació de l'Ajuntament d'Esplugues de Llobregat, vía telèfon 93-371.33.50 ext. 2429 o correu electrònic tgomez@esplugues.cat.

Últimes Notícies