Titular notícies

RÀDIO L’AMETLLA JA TÉ LOGO I SINTONIA OFICIAL

Dijous 21 Juny 2018

Més d’un centenar de persones han votat online, a través de la web http://www.ametlla.cat/, els treballs realitzats pels alumnes de 3er i 4rt d’ESO de l’Institut Eugeni Xammar de l’Ametlla del Vallès.

Durant 4 anys desenes de joves del poble han donat vida a l’emissora municipal a través de les seves veus i de les seves inquietuds: amb reportatges, notícies, cròniques, debats, entrevistes, lectura de poemes, i molt més. Tot disponible al canal de Ràdio l’Ametlla que trobareu a http://www.ivoox.com/

El taller de ràdio impulsat per l’equip de COMSOC – Comunicació Social al centre de secundària ha comptat aquest any amb la complicitat dels docents de música i d’educació visual i plàstica, que han animat als alumnes de 3er i 4rt d’ESO a crear un logotip i una sintonia per Ràdio l’Ametlla.

Gairebé una trentena d’obres han estat votades pels internautes del 6 al 18 de juny, i ara podem anunciar que el logo més votat és creació de Pau Llimargas i que la sintonia més votada és fruit del treball realitzat per Marta Salvador i Nerea Gómez. Són el logo que podeu veure i la «Proposta de sintonia 1» que podeu escoltar tot seguit:
logo radio ametlla oficialMés enllà dels suports rebuts en la votació volem felicitar la feina feta pels joves de l’Institut Eugeni Xammar, i agrair l’acompanyament realitzat pels professors. També donem les gràcies a totes les persones que han participat i que han dedicat part del seu temps a valorar i votar dos elements que formaran part de la imatge corporativa de l’emissora.

I recordeu! Aquest estiu animeu-vos i reproduïu alguna de les 70 peces radiofòniques que més d’un centenar de joves de l’Ametlla del Vallès han creat per a ser escoltades.

Últimes Notícies