Titular notícies

TALLERS I ESPECTACLES DE CONTES RADIOFÒNICS SUBVENCIONATS FINS AL 80%

Dilluns 19 Desembre 2016

Ja podeu sol·licitar els Tallers de contes radiofònics pels Drets Humans i l’espectacle Cooperem o competim?, dues atractives propostes que formen part de l’Oferta d’accions d’educació per al desenvolupament 2016 que la Diputació de Barcelona ha aprovat recentment i que neixen en el marc del Concurs de podcast – Contes del Món impulsat per COMSOC – Comunicació Social. La DIBA assumeix el 80% del cost total d’aquestes accions que es poden executar fins al mes de juliol del 2017 en municipis inferiors a 100.000 habitants.

El Taller de contes radiofònics pels Drets Humans és una activitat que, a través del relat oral i la pràctica radiofònica, promou els valors de la cooperació, la solidaritat i la cultura de pau. A partir de dinàmiques grupals, i de la creació de contes radiofònics el taller facilita que els participants cerquin solucions a cinc temàtiques que afecten i interrelacionen tant el Nord com el Sud (sobirania alimentària, crisi dels refugiats, dret a l'aigua, el coltan i les noves tecnologies, habitatge), tot fomentant la cooperació entre alumnes i les seves capacitats expressives. Dos talleristes especialistes en educomunicació dinamitzen l'activtat. La durada del taller és de quatre hores i el cost de l'activitat subvencionada és de 140 euros.
 
Taller radiofònic a l'Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora

Cooperem o competim? és un espectacle musical basat en un conte tibetà, que tracta sobre la història d'un poble que ha de superar tot un seguit de dificultats amb l'ajut de la cooperació. Es tracta d'un espectacle amb jocs i danses, interactiu amb el públic el qual haurà d’intervenir per tal que el poble en qüestió vagi resolent els obstacles. És una activitat de caràcter constructiu que posa en valor la importància de la cooperació Nord-Sud per assolir el desenvolupament dels països. Un animador dinamitza l'activitat amb la col·laboració d'un membre de COMSOC - Comunicació Social. Els animadors són Marta Gorchs, Carles Cuberes, Jordi Tonietti i Rah-mon Roma. La durada de l'espectacle és d'una hora i el cost de l'activitat subvencionada és de 184,6 euros.
 
Rah-mon Roma a Sant Vicenç dels Horts

Reserveu els vostres tallers i espectacles el més aviat possible, només tenim 6 accions cofinançades per cada activitat. Ens podeu escriure a info[@]comsoc.cat i trucar al 717 70 58 67.

Últimes Notícies