Titular notícies

L'AUTORA DEL CONTE QUAN PERDEM LA POR A RÀDIO 4

Dijous 3 Març 2016

La veu de l'autora de Quan perdem la por i de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Barcelona va arribar a les ones de Ràdio 4 - Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya. Lúa Todó com a creadora del conte per la defensa d'un habitatge digne, en Carlos Macías com a Portaveu de la Plataforma a Barcelona, na Marta Salgot com activista i de l'àrea de comunicació de la PAH - BCN, i Marta Molina, de Comsoc - Comunicació Social, van dialogar amb Consol Sàenz, conductora del Territori Clandestí de Ràdio 4 sobre la campanya de micromecenatge a Verkami que impulsa l'edició d'aquest conte en un llibre il·lustrat per en Joan Turu.

A continuació podeu escoltar l'entrevista emesa aquest dilluns 29 de febrer i veure algunes fotografies de la conversa als estudis de Ràdio 4. Més de 100 persones ja han entrat a vkm.is/perdermiedo i s'han sumat a la història. Per a convertir el conte en un llibre que arribi als més petits i als més grans, per a fer possible una eina que permeti conèixer el dret que tenim a un habitatge digne i a com organitzar-nos per fer-lo efectiu, comptem amb tu!
 
lua todo i carlos macias la pah entrevista radio 4 consol saenz i marta salgot

"Una nena petita, que té set anys, explica en primera persona la seva experiència en un desnonament perquè els seus pares estan vivint [sota l'amenaça] de la hipoteca", ens explica Lúa Todó, autora de "Quan perdem la por", una història de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (la PAH) dedicada a les més de 500.000 famílies desnonades pels bancs a l'Estat espanyol. Pol·len Edicions i Comsoc - Comunicació Social impulsen l'edició conjunta d'aquest conte en català i castellà que, des dels ulls d'una nena de set anys ens fa viure la por d'un desnonament però també l'alegria que desperta l'organització i la resistència dels veïns i veïnes que detenen una acció legal però que és tremendament injusta.

Últimes Notícies