Titular notícies

ANIVERSARI I PREMI ORIOL CANALS I BOIX

Dilluns 15 Febrer 2016

Avui l'Oriol Canals i Boix hagués fet 41 anys, avui 15 de febrer del 2016 som moltes les persones que el felicitaríem i que l'ompliríem d'abraçades i petons. Des de Comsoc – Comunicació Social l'enyorem i el cantem molt sovint amb els espectacles que impulsem i que són fruit de la seva col·laboració amb el Concurs de podcast – Contes del Món, conjuntament amb els animadors Jordi Tonietti, Carles Cuberes i Rah-mon Roma. Òmnium – Les Corts per tal de recordar la seva persona i la seva obra ha convocat el Premi d'animació infantil Oriol Canals i nosaltres en som finalistes. Les votacions estan obertes fins el 29 de febrer.

El Premi d'animació infantil Oriol Canals està destinat a reconèixer projectes, experiències i trajectòries de caràcter educatiu en l'àmbit de l'educació social i del lleure. Vol reconèixer el treball d'una persona, entitat o grup que per la seva obra d'animació infantil en llengua catalana i per la importància i exemplaritat de la seva tasca intel·lectual hagi contribuït de manera notable i continuada a l'enriquiment social i cultural del nostre país.

Les quatre candidatures proposades pel jurat són Rocu i el mar dels invisibles, el Biberó Rock, l'Inventari de contes, i nosaltres Comsoc - Comunicació Social. Les votacions es poden realitzar a través d'un formulari online i el resultat es farà públic l'1 de març del 2016. Si nosaltres som les guanyadores portarem l'Eriçó Bru, el premi de la convocatòria, a totes les actuacions que fem.

Per ara us regalem el pròleg del 6è llibre-disc del Concurs de podcast – Contes del Món que li vam dedicar a l'Oriol i que avui posem en obert per a tothom en motiu del seu aniversari. Si esteu interessades en la publicació, la podeu trobar a la botiga online.
proleg sise llibre contes del mon

Últimes Notícies