sise llibre contes del mon Contes del Món

VI Concurs de podcast


Autoria: comunitats educatives de Catalunya i
el País Valencià.

Editorial: COMSOC - Comunicació Social

Any: 2015

ISBN: 978-84-938185-5-5

112 pàgines

Idioma: català

Glòria Franquet, periodista d'Ona Mediterrània i autora del pròleg, destaca "En aquesta sisena edició de Contes del Món, amb el seu disc corresponent, podreu escoltar les 24 històries finalistes del certamen. Històries creades pels nins i nines d’arreu del territori de parla catalana. Relats fets en equip o de forma individual que prenen forma amb les locucions dels mateixos autors. Alguns d’ells amb efectes especials i música que ajuden l’oient a endinsar-se, encara més, si és possible, en la història.

D’històries per contar, n’hi ha moltes. Aquelles en què tot funciona i tot s’arregla, les que tenen un rerefons moral, etc. Però també, als més petits de casa, els pot interessar poder explicar les seves visions sobre allò que els preocupa. Temes com les diferències socials, injustícies provocades per estructures sòlides i incomprensibles de la nostra societat. En ple segle XXI, ells mateixos poden ser protagonistes de desnonaments, presenciar actes racistes, viure en un entorn cada vegada més degradat o veure com a casa seva no els dediquen prou atencions per jugar i créixer, perquè no hi ha temps."


Completa la teva comanda


Detall de la compra

El cost per exemplar és de 10 euros (1er i 2on llibre-cd) i 15 euros (3er, 4rt, 5è i 6è llibre-cd) + despeses d'enviament. 
 

Forma de pagament
 

Estàs a punt de completar la teva comanda. Dona-li al botó Enviar que trobes a la part dreta de la plana i ja estaràs. T'enviarem un email amb el cost total i amb les dades necessàries per a realitzar el pagament.
 
Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@comsoc.cat, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Casp, 43. 08010 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.