Titular notícies

HEM GRAVAT EL CONTE DE LA FESTA MAJOR DEL FIGARÓ

Dimarts 8 Setembre 2015

Recuperar la història de tot un poble no és feina d'un sol matí, però enregistrar el conte de la Festa Major del Figaró - Montmany sí. És el que van fer els infants de 0 a 99 anys que van participar en el taller de ràdio organitzat al Centre Cívic del municipi barceloní. El dilluns 31 d'agost a les 12h petits i grans van omplir el buc d'assaig del centre públic i van convertir-se en contistes radiofònics.

En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va facilitar l'enregistrament del conte als infants, joves i grans del Figaró; molts d'ells, van conèixer gràcies a l'activitat la història antiga de la festa del seu poble. Na Caterina Riera, dinamitzadora del Centre Cívic del Figaró, va redactar la història enregistrada que seguidament podreu escoltar. Però no només hi trobareu la narració, sinó que hi va haver un grup d'intrèpits que conjuntament amb la Caterina -i una gravadora en mà- van capturar els sons necessaris per ambientar el conte radiofònic.

La primera versió del conte la van locutar la Nerea, el Jan, la María, l'Ania i l'Esther, i la segona versió va ser narrada per la Berta, el Jan, la Júlia, el Pablo, i l'Eva. Els efectes especials són obra del Biel, l'Àlex i l'Alan. I finalment, el muntatge i l'edició ha estat tasca d'en Damià. Gràcies a totes i tos els participants, i recordeu que la història és de totes i que a través del Concurs de podcast - Contes del Món la podem compartir i plasmar.

taller de radio figaro

Últimes Notícies