Titular notícies

LES LLENGÜES D'ORIGEN A RÀDIO VILAFANT

Dimarts 30 Maig 2023

Ràdio Vilafant emet avui el programa cultural i lingüístic creat per l'alumnat de 2n i 3er d'ESO de l’Institut Narcís Monturiol de Figueres. Es tracta d'una entrevista a dos alumnes ucraïnesos que han participat dels “Tallers de ràdio en llengües d'origen”, aquesta vegada enregistrada als estudis de l'emissora de Vilafant (Girona) i dinamitzada, com sempre, per l'equip de COMSOC - Comunicació Social.

Taller per visibilitzar les llengües d'origen a Figueres Taller per visibilitzar les llengües d'origen a Figueres

Joves d'entre 13 i 15 anys de Figueres comparteixen avui les seves creacions periodístiques a través de Ràdio Vilafant (107.3 FM i streaming). L'emissió del programa comença a les 11:10 i és el resultat d'un treball que van desenvolupar durant el primer trimestre d'aquest curs. Aquesta feina s'ha desenvolupat al llarg de tres sessions i ha combinat diversos reptes, ja que suposa una tasca radiofònica, lingüística i també cultural. Un dels objectius principals és, precisament, visibilitzar i compartir la diversitat i riquesa lingüística que ens rodeja, enfortint així tant la comunitat com els seus els vincles interculturals.

El que podem escoltar avui, o més endavant a la mateixa web de Ràdio Vilafant, és la manera de tancar i culminar el procés d'aprenentatge d'aquests grups de l'Institut Narcís Monturiol de Figueres. Enhorabona!

Últimes Notícies