Titular notícies

PRESENTACIONS DEL LLIBRE «ÀVIA GRILL I LA DEFENSA DE L'AIGUA»

Divendres 16 Octubre 2020

Estem molt feliços de poder anunciar dues presentacions virtuals del llibre "Àvia Grill i la defensa de l'aigua", una obra basada en l'animació dirigida per Denis Chapon, i co-editat amb Pol·len edicions (Catalunya), La Libre (Bolívia ) i COMSOC - Comunicació Social (Catalunya). El primer acte serà el diumenge 18 d'octubre a la Fira Internacional del Libro a Zócalo de la Ciutat de Mèxic (FIL Zócalo) i el segon el dijous 29 d'octubre a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC). Podreu escoltar els seus autors i autores, així com a lluitadors per l'aigua i per la vida.

A la FIL Zócalo, que és una fira amb 20 anys potenciant la paraula, el diàleg i la reflexió que els llibres ens regalen, tindrem l'oportunitat d'escoltar:

Denis Chapon. És animador, director i professor. Es va graduar de l'Escola Emile Cohl i de la Poudrière in Valence. Denis és professor en diferents projectes en desenvolupament de sèries de televisió i de films experimentals de l'Open Workshop in Viborg (Dinamarca). Entre les seves pel·lícules es troben els dos primers films que van resultar de la seva formació audiovisual: - 4L Love i Babette La Coquillette. Àbuela Grillo (2009) és el seu tercer treball com a director, resultat de la coproducció entre Dinamarca i Bolívia gràcies a el projecte The Animation Workshop.

Joaquín Cuevas. Llicenciat en Arquitectura. Des de 2004 es dedica a la Historieta, l'Animació i la Il·lustració. Ha publicat a Bolívia, Espanya, Argentina, Colòmbia i Veneçuela, entre les que destaca "SudaMeryK # 1, Antologia d'historieta llatinoamericana". Ha estat caricaturista en mitjans de premsa i he desenvolupat diversos projectes en el camp de l'animació. Ha estat president de l'organització del Festival Internacional Viñetas con Altura amb el qual encara col·labora.
 
Liliana de la Quintana. Comunicadora, videasta, guionista i escriptora de literatura infantil boliviana. Treballa des de 1981 en la producció de vídeos i llibres per al públic infantil i vídeos documentals sobre pobles indígenes, animacions i vídeos de ficció. Fundadora i directora del Festival Internacional per a la infantesa i adolescència KOLIBRI. Co-fundadora de Produccions Nicobis el 1981 on treballa durant 34 anys com a Directora de Projectes. Ha escrit molts llibres infantils, com la sèrie "Mitologia Indígena de Bolívia" i la sèrie "Wawa-libros".

A més podrem conèixer les experiències de Claudia Michel, que ha realitzat l'adaptació literària del curtmetratge de l'Àbuela Grillo, i descobrir les motivacions compartides, que des de diferents territoris, ha unit en aquesta aventura a tres editores: Ros Amils, de La Libre (Bolívia ); Aida I. de Prada, de Pol·len edicions (Catalunya); i a Damià Caro, de COMSOC - Comunicació Social (Catalunya).

Entra a la pàgina web de la FIL Zócolo a l'hora que correspongui segons la teva localitat (per exemple, 13h GMT -4 a Bolívia i 18h GMT +2 a Catalunya) i gaudeix de la trobada.
 
abuela grillo fil zocalo

Disseny gràfic d'Aida I. de Prada - Pol·len edicions

La segona presentació serà el 29 d'octubre, a les 17'30h GMT +2 (Catalunya), a la Fira d'Economia Solidària de Catalunya (FESC). En la seva novena edició la FESC vol mostrar com l'Economia Social i Solidària (ESS) està contribuint a la urgent i imprescindible transició ecosocial que necessita el planeta, i a reflexionar sobre els reptes que necessitem superar. En aquesta ocasió, seran altres persones les participants de l'esdeveniment que presentessin al públic català el llibre Àvia Grill i la defensa l'aigua. El anunciarem per xarxes socials!

Últimes Notícies