Titular notícies

RÀDIO SANT BOI AMB LA COMUNICACIÓ TRANSFORMADORA

Dimecres 4 Juliol 2018

Ràdio Sant Boi ha destacat la feina realitzada pels joves de l'Escola Pedagogium Cos en el marc dels "Tallers de contes radiofònics pels Drets Humans" realitzats al mes de maig. Mònica Santacreu, directora del programa "Dies de ràdio", i Maria Serrano, responsable de la secció l'Espai Solidari, van dialogar amb Damià Caro, educomunicador.

Després d'estrenar les instal·lacions al mes maig, el dilluns 11 de juny els estudis de Ràdio Sant Boi es van omplir de gom a gom per segona vegada per viure en directe el programa "Dies de Ràdio", conduit per Mònica Santacreu. En Damià Caro, membre de COMSOC - Comunicació Social, va parlar sobre la importància de la comunicació a l'escola i especialment, sobre els contes creats pels joves santboians. Unes narracions sonores que podeu escoltar i que es centren en el dret a un medi ambient adequat, i en concret, sobre el coltan i les noves tecnologies. Podeu reproduir l'entrevista a partir del minut 13 i fins al minut 55.


 
radio sant boi dies de radio

La conversa, facilitada per la invitació de l'Espai Solidari del programa, va tenir un bonic i tendre record a Damià Grima, tècnic qui va col·laborar editant els relats santboians participants al setè Concurs de podcast - Contes del Món. A més a més, van comptar amb la música en directe d'Antonio Morales, el "Chiclanita", tot recordant Federico García Lorca.

Últimes Notícies