Titular notícies

EN BREU HABILITAREM A LA XARXA EL DOCUMENTAL DE SOMONTE

Dilluns 26 Febrer 2018

El proper 4 de març es celebren sis anys de l'ocupació de la finca Somonte, i amb motiu del sisè aniversari alliberarem a la xarxa el documental «Somonte, los puños en la tierra», una producció de COMSOC – Comunicació Social, que ha comptat amb la col·laboració de Metromuster i d'altres professionals del sector. Si el vols veure abans -juntament amb el director- acosta't el 3 de març a Can Tonal (Baix Montseny, Catalunya).

Can Tonal de Vallbona és un projecte d’espai social i comunitari amb els objectius d’experimentar, reflexionar i difondre principis i pràctiques per a la construcció d’una nova societat basada en valors com ara la cooperació i el suport mutu, l’autogestió i la democràcia directa, l’equilibri amb l’entorn natural… Amb voluntat d’arrelar al territori i promoure l’enxarxament de persones i projectes, i la cohesió i força dels moviments socials existents.

El documental es projectarà a la jornada de treball plantejada el 3 de març. L'hora del film, oberta al públic, serà a les 17'30h. En acabar la projecció s'obrirà un debat amb el director del film, Damià Caro.

El 4 de març de l'2018 a partir de les 12h podràs veure el documental de Somonte al perfil de Youtube de COMSOC. Esperem així, contribuir a la lluita per la terra a Andalusia i a tot el món.


 

Últimes Notícies