Titular notícies

FES-TE AMB UN LLIBRE-DISC DE CONTES FET PER PERSONES COM TU

Dimecres 25 Maig 2016

Segurament heu gaudit de narracions de la Mercè Rodoreda i dels poemes del Miquel Martí i Pol i teniu els seus llibres a la biblioteca municipal, escolar o familiar. Avui us proposem altres lectures de noms anònims, com podrien ser el teu. Infants, joves i adults de Catalunya, el País Valencià i Andorra durant set anys han creat contes radiofònics que ens apropen a realitats socials del nostre món. Ara estem impulsant una campanya de micromecenatge per a fer possible el 7è llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món amb els 24 relats finalistes d'aquesta edició i podeu emportar-vos la col·lecció de llibres-cd per molt bon preu. Aprofiteu aquesta oportunitat!

Des de Comsoc - Comunicació Social portem set anys promovent que petits i grans escoltin i ens expliquin el món a través de la paraula contada. 7.000 participants i més de 700 contes són algunes de les xifres del certamen. Als contes que podeu escoltar online trobareu Il·lusió, respiració agitada i cooperació. Relats en català sobre realitats d'altres països, com dels refugiats sirians, contes amb veu de dona sobre realitats properes que defensen el dret a un habitatge digne, històries inspirades en la solidaritat entre les veïnes i la convivència cultural als nostres barris. Són alguns exemples dels contes que trobareu als llibres i discs del certamen i que poden ser vostres entrant a la campanya de micromecenatge que finalitzarà el dissabte 18 de juny. A més, també us podreu fer amb el llibre Quan perdem la por, un conte inspirat en la lluita de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca escrit i locutat per la jove Lúa Todó i il·lustrat per Joan Turu. Ecoeditat recentment amb la col·laboració de Pol·len edicions.
 
col·leccio contes comsoc

Moltes històries, esforços i il·lusions ens han arribat al 7è Concurs de podcast - Contes del Món, procedents d'escoles, instituts, centres de normalització lingüística, ampa's, moviments socials i persones que han participat a títol individual. Al setè llibre i disc hi trobareu relats creats per l'Associació Cultural Botafocs de Castelló de la Plana, una àvia i néta de Teià, el Casal Civic Sant Josep de Sant Vicenç dels Horts, el Centre Obert de Vidreres, l'Escola Abel Ferrater de La Selva del Camp, l'Escola Andorrana d'Ordino, l'Escola Cervantes de Barcelona, l'Escola Ignasi Iglesias de Tordera, l'Escola Matagalls de Santa Maria de Palautordera, l'Escola Segimon Comas de Sant Quirze de Besora, l'Escola Tecnos de Terrassa, l'Institut Doctor Puigvert de Barcelona, l'Institut Roquetes de Roquetes, tres comunitats educatives de Sant Boi de Llobregat: l'Escola Pedagògium Cos, l'Institut Camps Blancs, i l'Institut Joaquim Rubió i Ors; i els Centres per a la Normalització Lingüística de Calella, Girona, La Llagosta, Molins de Rei, Sant Boi de Llobregat, i Sant Just Desvern. En total, 22 comunitats educatives de 18 municipis diferents de Catalunya, el País Valencià i Andorra.

A continuació podeu escoltar els 24 contes finalistes del certamen d'enguany i veure la portada provisional del llibre i disc que podrem publicar amb l'esforç de totes.
 
portada 7 llibre contes del mon

Animem especialment a les biblioteques públiques de Catalunya a fer-se amb una col·lecció dels llibres i disc del Concurs de podcast - Contes del Món i amb major èmfasi a aquelles que tenen comunitats educatives participants (veure el mapa). Aprofiteu la campanya de finançament col·lectiu i us estareu estalviant vint euros per col·lecció.

comunitats educatives participants

Últimes Notícies