Titular notícies

L'ESTRENA S'APROPA I TU POTS COL·LABORAR PER A QUÈ SIGUI DE CINE

Dimecres 17 Febrer 2016

Ho vam dir fa temps i ho tornem a dir: som llavor i gràcies al Goteo de més de dos centenars de persones estem fent possible el documental de Somonte. Som llavor de creixement lent i us demanem disculpes per la demora, perquè no vam calcular bé el temps que ens suposava i vam tenir feina extra amb l'últim rodatge que vam fer el 2015. Ara ens falta molt poc per acabar el muntatge del documental, enviar les recompenses a totes les persones que ens doneu suport i estrenar el film.

Des Comsoc - Comunicació Social estem treballant conjuntament amb Metromuster per acabar el muntatge de l'audiovisual i volem compartir amb vosaltres el calendari definitiu de treball que tenim:
 
a) El 4 de març es celebren 4 anys de l'ocupació de la finca Somonte i precisament aquest dia llançarem el tràiler del documental.

b) A partir del 4 de març prepararem les recompenses per als mecenes i us les farem arribar abans del 17 d'abril si veiem que serà difícil trobar-se fisicament en alguna projecció.

c) El 17 d'abril, que és el Dia internacional de la lluita camperola i hi ha mobilitzacions arreu del món, començarem la ronda de presentacions del documental. Per a què segui de cine, estem oberts a les vostres propostes per a la presentació oficial del documental i per a les posteriors projeccions.

D'altra banda, les persones que us vau oferir voluntàries per a la traducció de la peli, estigueu atentes. Entre totes facilitarem que el missatge de Somonte és pugui llegir en diferents llengües (anglès, francès, portuguès, italià, basc,...). Si t'animes, tu també pots formar part de l'equip de traducció. Envia un email a damia[@]comsoc.cat i ens posem en marxa.
somonte documental

En pocs dies farà 4 anys de l'ocupació de Somonte i ha plogut molt des de llavors, han canviat moltes coses i us les explicarem. No tingueu el mnim dubte que ho farem, perquè tenim un compromís amb la història de la lluita per la terra. Gràcies per la vostra paciència i pels vostres ànims!

Últimes Notícies