Titular notícies

INSCRIPCIONS OBERTES AL 7È CONCURS DE PODCAST - CONTES DEL MÓN

Dilluns 28 Setembre 2015

Comunitats educatives, moviments socials i persones de parla catalana del Planeta Terra, ara és l'hora de contar la història a través de la vostra veu i la dels vostres companys i companyes, ara és l'hora de compartir aquelles històries que us il·lusionen o us fan patir, ara és l'hora de compartir cultura popular d'arreu del món i en català a través dels contes radiofònics que t'animem a crear per participar al 7è Concurs de podcast - Contes del Món organitzat per COMSOC - Comunicació Social i que et pot permetre formar part d'un llibre i disc. La inscripció ja està oberta!

Escoles, instituts, ampa's, universitats, centres de normalització lingüística, escoles d'adults, moviments i entitats socials, comunitats catalanes que viviu a l'exterior i persones amb ganes de contar històries tradicionals, populars o de creació pròpia que ens apropin a diferents realitats humanes, aprofiteu aquest altaveu per difondre la vostra lluita per una educació, sanitat o un habitatge digne, per explicar la convivència intercultural a les aules, per treballar -amb motivació- l'expressió escrita, oral, i plàstica amb l'alumnat de 6 a 99 anys, per recuperar la memòria dels pobles oblidats i d'aquells que normalment no tenen veu. 

Tinguis la motivació que tinguis, sigui narrativa, pedagògica o de sensibilització, apunta't a la setena edició del Concurs de podcast - Contes del Món abans del 20 de novembre del 2015 i envia'ns el teu relat abans del 20 de març del 2016. El teu conte radiofònic podrà formar part de les vint-i-quatre històries que conformaran el setè llibre i disc del certamen i que publicarem al darrer quadrimestre de l'any 2016. Tens tots els detalls a les bases del concurs.

L'aportació per una participació individual és de 5 euros i per una participació col·lectiva de 50. A més a més, aquest any hem preparat unes propostes especials per si voleu completar la vostra participació amb llibres-cd, tallers de ràdio i/o espectacles d'animació. Entreu al formulari d'inscripció i sumeu-vos a l'aventura!

inscripcio contes del mon

Últimes Notícies