Titular notícies

ESTRENEM LOGO I WEB A COMSOC - COMUNICACIÓ SOCIAL

Dilluns 13 Abril 2015

Fa uns mesos que des de COMSOC - Comunicació Social teníem la necessitat de tenir una imatge, un nou logo que resumís el que fem i qui som, i per fi l’hem trobat. La criatura ha vingut acompanyada d’un disseny web que, amb l’ajuda de Iwith.org, s’ha fet realitat. Per fi, després d’un intens treball col·lectiu tenim una nova pàgina on podeu trobar tots els projectes de COMSOC: Concurs de podcast, tallers de ràdio, espectacles, els nostres documentals socials i els llibres - cd dels Contes del món.

Tot en una sola pàgina on per fi es poden veure les connexions entre els projectes que tenim en actiu.

portada web comsoc

Comunica’t amb nosaltres ara a través de comsoc.cat, la nostra pàgina de Facebook, el nostre Twitter i el Flickr. Digue’ns què et sembla el nostre logo i la pàgina fent un comentari a les xarxes socials amb el hastag #comsocesrenova o escrivint-nos al e-mail info[@]comsoc.cat. La teva opinió, ens importa!

Som una escola de ràdio, una productora audiovisual, una editorial, una companyia d'espectacles, una cooperativa que ofereix tallers, una colla d'animadors socioculturals, un col·lectiu d'activistes, periodistes compromesos, som tot això i més... som COMSOC – Comunicació Social. Som un grup d'educomunicadors, organitzats de forma cooperativa, que lluitem de forma quotidiana -i moltes vegades anònima- per transformar el món en un hàbitat més humà, digne i sostenible.

Més sobre...: estrena , web , logo , comsoc , comunicacio social
Últimes Notícies