Titular notícies

EN MARXA L'EDICIÓ MÉS REEIXIDA DEL CURS DE RÀDIO PRÀCTIC A VILAMAJOR

Dimecres 9 Octubre 2024

Quan vam obrir el període d'inscripció no ens podíem imaginar que en tan sols quatre dies s'omplirien totes les places disponibles del "Curs de ràdio pràctic, per connectar amb el món" que ja fa tres anys que dinamitzem a Ràdio Vilamajor. I és clar, tot i aturar la difusió les inscripcions van continuar arribant, fins a sumar l'interès d'una vintena de persones. Gràcies per la càlida acollida!

El primer dia d'alguna cosa sovint et dona pistes de com serà aquella experiència o activitat, i el grup de tretze persones va acabar la sessió amb paraules boniques que definien la seva primera petjada a l'emissora de Sant Antoni de Vilamajor (Baix Montseny). "Divertit", "espectacular", "màgic", van ser alguns dels mots que es van dir en la roda de tancament de la sessió dinamitzada per Damià Caro, de COMSOC - Comunicació Social.

Abril, Esther, David, Jose Mª, Judit, Marc, Marta, Mentxu, Montse, Núria, Pol, Teresa, i Ursula viuran aquesta experiència que tot just ha engegat el divendres 4 d'octubre i que acabarà el 20 de desembre d'aquest 2024 als mateixos estudis de l'emissora local. En aquesta sessió inaugural també els va rebre en Jordi Saula, director de Ràdio Vilamajor, qui els va obrir de bat a bat les portes per a crear els seus propis programes i enriquir així la graella setmanal. En Raül Valentín, Alcalde i regidor de comunicació del municipi, no va poder venir per motius personals, però també ens va transmetre unes paraules. Podeu copsar en imatges com va anar gràcies al següent reportatge fotogràfic.
 
3a edició Curs de ràdio pràctic per connectar amb el món. Curs 24/25 3a edició Curs de ràdio pràctic per connectar amb el món. Curs 24/25

Per començar les participants al curs no només van entrar a l'estudi de l'emissora per conèixer l'espai, sinó que van interpretar un dels episodis més emblemàtics de la història de la ràdio protagonitzat per Orson Welles el 30 d'octubre de 1938: l'adaptació radial de la novel·la “La guerra dels mons”. D'aquesta manera ja van experimentar el què suposa dramatitzar una peça de ràdioteatre: posicionar-se davant del micro i perdre la vergonya, explorant els elements del llenguatge del mitjà, els diferents plans i dimensions sonores. Tota una aventura que acaba de començar!

Últimes Notícies