Titular notícies

AQUEST ANY TAMBÉ BROTEN PODCASTS A VILAMAJOR

Dimecres 7 Juny 2023

Quan la calor es fa present habitualment el curs escolar s'acaba i amb aquest també finalitza la segona edició del "Curs de podcast, les noves narratives sonores que escolta el món" que hem dinamitzat a Ràdio Vilamajor. Per celebrar que estan brotant nous projectes de podcasts a Sant Antoni de Vilamajor (Baix Montseny) realitzarem un programa de ràdio en viu, el proper diumenge 18 de juny al matí, al porxo del Parc de Can Salueda.

broten podcasts vilamajorSerà tota una festa sonora que ocuparà l'ombra de la porxada del Parc Can Sauleda, cor neuràlgic de Sant Antoni de Vilamajor, i més tenint en compte que serà en diumenge (11'30h), quan es celebra el mercat setmanal.

Les participants a la formació en podcast han elaborat els seus propis projectes vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) i diumenge els podrem conèixer. Per aquest ordre en Javier Martínez presentarà "La corresponsalía", un projecte de podcast sobre històries singulars i sorprenents; Lucy Domínguez ens descobrirà "Mis historias inmobiliarias" un podcast amè sobre els aspectes bàsics relacionats amb la vivenda; Damián Cabrera ens convidarà al seu "The broken screen" sobre els videojocs i les històries que protagonitzen; Óscar Morales ens convidarà a capbusar-nos en el podcast "Los libros olvidados de la biblioteca homeopática"; Ferran Sarrià presentarà el seu "Obrint portes, el vostre podcast d'història local"; seguidament Marcel Checa ens captivarà amb el seu projecte "Tu sabràs"; Ana Maria López ens parlarà d'un projecte que es fonamentarà en la conversa familiar, la reflexió i en la diversió; i finalment Selin Bostancı ens farà viatjar a través dels relats i la cultura popular de tradició oral d'arreu del món amb el projecte "Sempreviva".

A més comptarem amb la participació de veïnat de Vilamajor i de col·laboradors de Ràdio Vilamajor, que compartiran les seves sensacions amb cadascun dels projectes de podcast.

El programa de ràdio estarà conduït per Damià Caro, de COMSOC - Comunicació Social de la cooperativa femProcomuns, qui ha dinamitzat el curs i ha acompanyat la preparació dels projectes de podcast un parell d'hores a la setmana de febrer a juny. L'activitat compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de la Diputació de Barcelona, i de la col·laboració imprescindible de Ràdio Vilamajor.

Vina a gaudir d'una delícia sonora! De nou, Broten podcasts al Porxo de Can Sauleda! En el cas quei no ho puguis gaudir en viu i en persona, podràs escoltar el programa uns dies més tard: el diumenge 2 de juliol (13h) a través de Ràdio Vilamajor (98.0 FM i online).

Últimes Notícies