Titular notícies

LICITACIÓ AMB PERSPECTIVA DE GÈNERE

Dimecres 27 Juliol 2022

Des de COMSOC - Comunicació Social obrim una licitació per prestar serveis de consultoria en la implementació d'activitats d'educació pel desenvolupament (Epd) i comunicació amb perspectiva de gènere, relacionada amb el programa que recentment impulsem a Inhambane (Moçambic) amb Arquitectura Sense Fronteres i que compta amb el recolzament de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD).

La missió d'Arquitectura Sense Fronteres (ASF) és promoure el desenvolupament humà equitatiu i sostenible mitjançant la millora de l'habitabilitat i la defensa del dret de les persones a tenir un hàbitat digne. Per contribuir-hi tenen tres línies d'actuació: cooperació local, cooperació internacional, i educació per al desenvolupament. I és en aquesta línia d'educació per la justícia global que ASF pica la porta de COMSOC, com a especialista en crear espais de diàleg, coneixement i accions transformadores a través de la ràdio com a vehicle expressiu i generador de vincles.

inhambaneA Moçambic, i a Inhambane concretament, fa temps que ASF hi treballa i recentment estem impulsant juntes el projecte la «Defensa del dret dels infants i adolescents per a una vida lliure de discriminacions i violències basades en el gènere i/o en la diversitat funcional», subvencionat per l'ACCD. I és en aquest marc de treball que necessitem incorporar més mans: tant per una consultoria tècnica d'execució del pla de comunicació del projecte com per la implementació d'activitats d'EpD a Catalunya.

La convocatòria està adreçada tant a persones físiques com a jurídiques, però està limitada a aquelles propostes que tinguin els següents requisits:
- Experiència mínima de 5 anys en projectes de gènere, específicament en polítiques públiques de violència de gènere i en consultoria especialitzada en programes de cooperació internacional per al desenvolupament sobre la temàtica.
- Experiència mínima de 3 anys de treball a Moçambic i al sector temàtic d'aquest programa.
- Experiència en l'execució de plans de comunicació a entitats del sector social.

Fins el 19 d'agost (a les 15h) està oberta la convocatòria per presentar les vostres propostes a l'adreça electrònica licitacio@comsoc.cat. La consultoria tècnica està prevista per començar al setembre 2022, per una durada de 12 mesos. Si decidiu presentar-vos llegiu amb atenció tots els detalls de la convocatòria* per poder optar a prestar aquest servei. Gràcies!

*Hem actualitzat el TdR el dia 28/07/22 a les 13h perquè hem detectat un error i ara està corregit. Disculpeu les molèsties.

Últimes Notícies