Titular notícies

BROT, BROTS, BROTEN PODCASTS A VILAMAJOR

Dijous 16 Juny 2022

El curs escolar s'acaba i amb aquest també finalitza el "Curs de podcast, les noves narratives sonores que escolta el món" que hem realitzat a Ràdio Vilamajor. Per celebrar que estan brotant nous podcast a Sant Antoni de Vilamajor (Baix Montseny) farem un programa de ràdio en viu i en directe el proper diumenge 19 de juny al matí al Porxo de Can Salueda.

broten podcast radioSerà tota una festa sonora que ocuparà l'ombra de la porxada del Parc Can Sauleda, cor neuràlgic de Sant Antoni de Vilamajor, i més tenint en compte que serà en diumenge (11'30h), quan es celebra el mercat setmanal.

Les participants a la formació en podcast han elaborat els seus propis projectes vinculats als Objectius de Desenvolupament Sostenibles (ODS) i diumenge els podrem conèixer. Per aquest ordre en David Díaz ens presentarà "Avanzadilla coming", un podcast amb consciència social; Roi Salom ens descobrirà "El faro de la vida" un podcast sobre la salud emocional; Júlia Sanz i Mar Bertran ens convidaran al seu "La música que t'envolta" sobre cançons amb missatge de diferents grups catalans; Esther Rodríguez i Clara Barranco ens convidaran a capbusar-nos en el podcast "Lletres: femení plural" sobre creació linterària en femení; Cris Gabarró presentarà el seu "L'artista abundant" i finalment Marina González amb "Anar fent" ens aproparà a la vida d'adolescents i joves. A més comptarem amb la participació de veïnat de Vilamajor i de col·laboradors de Ràdio Vilamajor, que compartiran les seves sensacions amb cadascun dels projectes de podcast.

El programa de ràdio estarà conduït per Damià Caro, de COMSOC - Comunicació Social de la cooperativa femProcomuns, qui ha dinamitzat el curs i acompanyat la preparació dels projectes de podcast un parell d'hores a la setmana de febrer a juny. L'activitat compta amb el recolzament de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de la Diputació de Barcelona, i de la col·laboració imprescindible de Ràdio Vilamajor.

Vina a gaudir d'una delícia sonora! Broten podcasts al Porxo de Can Sauleda!

 

Últimes Notícies