Titular notícies

ARRIBA LA SEGONA EDICIÓ DEL LLIBRE QUAN PERDEM LA POR

Dimarts 17 Abril 2018

El proper 23 d'abril, dia de Sant Jordi i del llibre, podreu regalar la segona edició de Quan perdem la por (Pol·len edicions i Comsoc - Comunicació Social, 2018). Un conte inspirat en la lluita de Plataforma d'Afectats per la Hipoteca, escrit i locutat per la jove Lúa Todó i il·lustrat per Joan Turu. La reedició del llibre inclou una novetat destacada: l'epíleg de l'autora, que ens conta com i perquè va escriure aquest conte quan tenia tan sols 12 anys.

quan perdem la por segona edicio La primera edició de Quan perdem la por (Pol·len edicions i Comsoc, 2016) es va publicar gràcies al suport de més de 200 persones en una campanya de micromecenatge a Verkami, i després d'un any ja no teníem cap dels 1.000 exemplars en català. La segona edició de l'obra, manté la guia d'acció, l'àudio de la història narrada per la Lúa i incorpora com a novetat l'epíleg de la pròpia autora.

Lúa ens explica com una nena de 7 anys viu un desnonament i com ella i la seva família perden la por a lluitar per un habitatge digne. El llibre explica amb els ulls d’una nena què significa un desnonament però alhora l’alegria que desperta l’organització i la resistència dels veïns i veïnes que rebutgen l’expulsió d’una família de casa seva.

Podreu trobar el llibre a la majoria de llibreries, i en ocasió del 23 d'abril, als punts de venda de Comsoc i Pol·len edicions. Aquest dia ens trobareu a la parada 93 de la Rambla de Barcelona (Ciutat Vella), a l'alçada del Liceu.

Comsoc i Pol·len co-editem aquest llibre, que està dedicat a les més de 500.000 famílies desnonades pels bancs a l’Estat espanyol des de l'any 2008. 

Últimes Notícies