Titular notícies

ESTRENA A ANDALUCÍA I EL PAÍS BASC DE SOMONTE, LOS PUÑOS EN LA TIERRA

Dilluns 14 Novembre 2016

Aquest dimarts 15 de novembre estrena doble del documental de Somonte, a Andalucía i el País Basc. En concret podeu veure el film a Córdoba i a Donostia. La XIII Muestra de cine social La Imagen del Sur de CIC Batá i la Sección Oficial 2016 de cineCCdonostia us conviden a conèixer la història de l'ocupació de terres més important a Europa dels darrers anys. El 4 març del 2012 cinc-cents jor­na­lers del Sin­di­cato Anda­luz de Tra­ba­ja­do­res (SAT) van entrar a la finca i un grup de trenta persones va decidir ocupar-la de forma permanent.

Després de projectar-se a Barcelona (a La Cinètika de Sant Andreu, al Festival BccN de l'Eixample, a l'Ateneu La Torna de Gràcia, a la Casa de l’aigua de Nou Barris, al Casal del Pou de la Figuera de Ciutat Vella, i al Banc Expropiat de Gràcia) a Valladolid al ccVAD Valladolid Creative Commons Film Festival, i a Valdepeñas amb la Alegria de la Huerta Manchega, el documental de Somonte ara s'estrena a Andalucía i al País Basc gràcies a la XIII Muestra de Cine social La Imagen del sur de Córdoba organitzada per CIC Batá i a la Sección Oficial 2016 de cineCCdonostia.

Aquest dimarts 15 de novembre us convidem a veure Somonte, los puños en la tierra. A les 18:30h al local Koldo Mitxelena Kulturunea situat al c/ Urdaneta 9 (Donostia) i a les 19:30h a la Filmoteca de Andalucía situada al c/ Medina y Corella, 5 (Córdoba).
 
imagen del sur cine cc donostia

Últimes Notícies