Titular notícies

PRESENTEM SOMONTE, EL DOCUMENTAL I ESTRENEM LA CINÈTIKA

Dimarts 12 Abril 2016

El proper diumenge 17 d'abril del 2016, coincidint amb el Dia Internacional de la Lluita Camperola, presentarem el documental de Somonte a La Cinètika, el recent cinema recuperat de Sant Andreu situat a la Rambla Fabra i Puig nº 32 de Barcelona. La jornada començarà amb un dinar popular, seguirà amb una actuació musical i la projecció del film en una de les deu sales del cinema, i acabarà amb un col·loqui amb lluitadores per la terra. Serà l'estrena del documental i del multicines!

El 4 març 2012 més de 500 jornalers organitzats en el Sindicat Andalús de Treballadors (SAT) van ocupar la finca Somonte. Davant la privatització de les 400 hectàrees de terra que la Junta d'Andalusia impulsava, veïnes i veïns principalment de Palma del Río i Posadas van prendre la terra. La van començar a conrear per plantar pa, sostre, dignitat i desobeir col·lectivament la por.
 
A inicis del mes d'abril d'aquest any el veïnat del barri de Sant Andreu ha ocupat l'antic multicines Lauren i l'ha renomenat com La Cinètika. L'espai autònom, anticapitalista i feminista, disposa de deu sales i de diferents espais que ara perdran la pols i es sumaran al bé comú. Quin millor lloc que La Cinètika per presentar el documental de Somonte!

Programació de la jornada

14h Dinar popular
16h Actuació musical de Malamara soundsystem
16:30h Projecció de Somonte, el documental
17:30h Col·loqui amb lluitadores per la terra

La taquilla serà inversa (a la voluntat) i l'aforament és limitat.
la cinetika

Per reservar la teva plaça envia un correu a info@comsoc.cat indicant si també vindràs a dinar. En el cas que vulguis contribuir a la preparació de la jornada t'ho agrairem, posa't en contacte amb nosaltres via email. Per arribar fins al cinema pots agafar la L1 del Metro i baixar a Fabra i Puig.
 

Últimes Notícies