Titular notícies

CAMPANYA DE FINANÇAMENT COL·LECTIU PER EDITAR EL 6È LLIBRE-CD DE CONTES DEL MÓN

Dilluns 18 Maig 2015

Obrim una campanya de finançament col·lectiu per a fer possible l'edició del sisè llibre i disc del Concurs de podcast - Contes del Món. Escoles, instituts, universitats, centres de normalització lingüística, ampa's, moviments socials i persones a títol individual han dit la seva a través d'uns relats fantàstics. Ara és l'hora de dir la nostra, o millor, ara és l'hora de recolzar una iniciativa de cultura popular de tradició oral que vol plasmar en un llibre i disc el patrimoni immaterial que tenim com a humans i que ara podem tenir a les mans.

Moltes històries, esforços i il·lusions ens han arribat al 6è Concurs de podcast - Contes del Món. Han estat gairebé 100 contes participants entre els quals trobem relats que ens parlen de relacions interculturals, d'altres són originaris dels pobles indígenes, alguns ens mobilitzen per lluitar per un habitatge digne, n'hi ha que ens narren les aventures i desventures del fet migratori, i d'altres que reivindiquen el reconeixement dels drets dels infants i de les dones.

Tots els infants, joves i adults participants han recuperat de la memòria col·lectiva contes tradicionals i populars dels nostres avis i àvies, de diferents terres d'origen, o han creat relats originals que parlen de la solidaritat, de la lluita i les resistències dels nostres dies. 

Ara tenim l'oportunitat de convertir en llibre i disc les 24 històries que han estat finalistes del certamen, i només serà possible si fem un esforç entre tots i totes. Entra a la campanya de micromecenatge i decideix si donar corda a la història.

lua todo pah barcelona

Últimes Notícies