Titular notícies

L'EMISSIÓ DEL BROTEN PÒDCASTS A RÀDIO VILAMAJOR

Dimecres 26 Juny 2024

El "Curs de pòdcasts, les noves narratives que escolta el món" té un colofó en forma de programa de ràdio anomenat "Broten pòdcast", una posada en escena viva i pública que va tenir lloc el passat diumenge 16 de juny al porxo del Parc de Can Sauleda, a Sant Antoni de Vilamajor (Baix Montseny). Una experiència radiofònica que s'emetrà en breu a Ràdio Vilamajor.

Així el proper diumenge 30 de juny a les 13h a Ràdio Vilamajor (98.0 FM i online) podreu escoltar el programa Broten pòdcasts, un espai radiofònic on Mentxu da Vinci, Itzel Norman, Marta Herreros, Núria Lloret, José Maria Peiró, Montse Domènech, Hada Fernández, Carlos Martínez, Toni Vila, Roser Pedemonte, Marcel Checa i Óscar Morales presenten els seus projectes sonors relacionats amb alimentació conscient, criança, natura, solidaritat, benestar emocional, i fins i tot sobre els reptes globals de la humanitat però des d’una perspectiva local. Per anar fent boca ja podeu visionar el reportatge fotogràfic.

Na Mentxu da Vinci i Itzel Norman presenten "Habitúate a la bueno", un pòdcast on exploren l'alimentació conscient i la superació de mal hàbits i comportaments addictius. Na Marta Herreros parla de "Tabarret@s", un espai sonor on tenen cabuda els dubtes, les estratègies, les troballes, i les vivències significatives de la criança del infants compartides pels seus progenitors i educadores. L'equip format per Núria Lloret i José Mª Peiró sintonitzen amb el seu projecte anomenat "Freqüències naturals", un pòdcast on retrobar-nos i connectar amb el batec de la natura. Na Montse Domènech ens convida al seu "Gent solidària", un espai on posar veu i conèixer la tasca d'entitats que treballen per millorar el món. Na Hada Fernández presenta el projecte titulat "Una hora con Ada", una iniciativa que dona cabuda al benestar personal, emocional i espiritual que tanta falta fa. I finalment, Carlos Martínez, Toni Vila, Roser Pedemonte, Marcel Checa i Óscar Morales es preguntaran "Què fa Vilamajor?", que converteix en un projecte sonor el lema "Pensa globalment, actúa localment".
 
Broten pòdcasts al Parc de Can Sauleda - 16/06/24 Broten pòdcasts al Parc de Can Sauleda - 16/06/24

Cadascun dels brots de pòdcast van comptar amb veïnat de Vilamajor i el Baix Montseny amb qui van poder dialogar sobre els diferents projectes. Tot des de l'amor i l'empatia de Selin Bostanci, qui va estar l'any passat presentant el seu projecte de pòdcast “Sempreviva”, enfocat en històries immortals. Natàlia Ubach, col·laboradora de Ràdio Vilamajor amb el programa “Posa't una psicòloga a la teva vida”, ja que és psicòloga de professió. Esther Rodríguez, qui conjuntament amb la Clara Barranco, ens han ofert el pòdcast “Lletres femeni plural”, arran la primera edició del curs de pòdcast. Eva Goenaga, que treballa a la Xarxa d'Economia Social i Solidària (XES) com a coordinadora de la Fira d’Economia Social i Solidària de Catalunya (FESC). Ousmane Toure, qui va cursar la segona edició del “Curs de ràdio pràctic, per connectar amb el món” dinamitzat per COMSOC - Comunicació Social a Ràdio Vilamajor, i qui té un projecte sobre salut mental i joves molt xulo que en poc temps ja veurà la llum, anomenat "Facs & Chill". I finalment van participar tres persones més que formen part de Ràdio Vilamajor: Anna Saula (qui col·laboradora des de fa més de 12 anys a l'emissora municipal), Maria Rosa Flores (conductora del programa "Demà cuinem!") i Jordi Saula (director de la ràdio).

Abans que arranquès el programa, a les 11h ja sonava la música d'en Josep Martí, a qui vam saludar a l'inici del programa conjuntament amb en Raül Valentin, Alcalde de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, qui donava la benvinguda i celebrava el naixement de nous pòdcasts i animava a les persones assistents a participar de la tercera edició del Curs de ràdio pràctic que tindrà lloc a Ràdio Vilamajor els divendres a la tarda d'octubre a desembre del 2024.
 
Broten pòdcasts al Parc de Can Sauleda - 16/06/24 Broten pòdcasts al Parc de Can Sauleda - 16/06/24

Voleu conèixer aquestes propostes sonores? En pocs dies tindreu l'oportunitat d'escoltar-les! El Broten pòdcast és una producció de COMSOC - Comunicació Social que ha comptat amb en Damià Caro en la conducció, na Clàudia González en la producció del directe, en Roi Salom al pilotatge tècnic, i en el muntatge de l'equip sonor i la preparació de l'espai han contribuït en Jordi Nogués i na Judit Beltran.

Tant el Curs de pòdcasts com aquest programa especial compten amb el recolzament de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de la Diputació de Barcelona, i de la col·laboració de Ràdio Vilamajor.

P.D: Una vegada emès el programa el podeu escoltar a continuació.


Últimes Notícies