Titular notícies

OFERTA DE FEINA PER INCORPORAR-SE A LA COOPERATIVA

Dilluns 25 Abril 2022

Des de la cooperativa femProcomuns estem en un moment d’ampliació. Per això busquem una persona que es pugui implicar al GAC COMSOC - Comunicació Social i que contribueixi als projectes i accions educomunicatives que estan en marxa, i que posteriorment valori continuar amb l’equip.

femProcooferta laboral comsoc femprocomunsmuns som una cooperativa integral de treball i consum, sense afany de lucre i d’iniciativa social creada a Catalunya l’any 2017, amb l’objectiu de consolidar un ecosistema procomú, basat en els principis del cooperativisme obert, l’autogestió comunitària, la sostenibilitat ecològica, econòmica i humana, el coneixement compartit i la replicabilitat. A femProcomuns ens organitzem en diferents Grups d’Activitat Cooperativitzada (GAC) i recentment s’ha incorporat com a GAC COMSOC sumant la dimensió educomunicativa a les activitats de la cooperativa.

COMSOC – Comunicació Social som un equip que estimula l’educomunicació especialment a través de la ràdio. Des de l’any 2008 genera espais de diàleg, de coneixement i d’acció per a la justícia global. Actualment dinamitzen Ràdios Escolars en Xarxa (REX), un espai per posar en comú, visibilitzar i potenciar aquestes experiències arreu dels Països Catalans.

Per veure el detall de l’oferta laboral entra al següent enllaç. Si tens interès en aquest lloc de feina, envia’ns el teu currículum i una carta de motivació a coop@femprocomuns.coop i a info@comsoc.cat fins l’2 de maig de 2022 (inclòs) amb l’assumpte “Nova incorporació”.

Últimes Notícies