tercer llibre contes del mon Contes del Món

III Concurs de podcast


Autoria: escoles i instituts de Catalunya,
el País Valencià i les Illes Balears.

Editorial: COMSOC - Comunicació Social

Any: 2012

ISBN: 978-84-938185-2-4

128 pàgines

Idioma: català

Martí Boneta, Tècnic Docent del Departament d’Ensenyament i autor del pròleg, destaca "La tradició històrica d’explicar contes, compartida per totes les cultures, i l’ús dels mitjans de comunicació més moderns s’uneixen per fer-nos viatjar sense moure’ns del nostre indret. És un viatge per diferents llocs, amb històries del passat o del present que ens permeten copsar tot allò que ens uneix als humans i que és molt més que allò que ens separa."

Completa la teva comanda


Detall de la compra

El cost per exemplar és de 10 euros (1er i 2on llibre-cd) i 15 euros (3er, 4rt, 5è i 6è llibre-cd) + despeses d'enviament. 
 

Forma de pagament
 

Estàs a punt de completar la teva comanda. Dona-li al botó Enviar que trobes a la part dreta de la plana i ja estaràs. T'enviarem un email amb el cost total i amb les dades necessàries per a realitzar el pagament.
 
Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@comsoc.cat, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Casp, 43. 08010 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.