segon llibre contes del mon Contes del Món

II Concurs de podcast


Autoria: escoles i instituts de Catalunya.

Editorial: COMSOC - Comunicació Social

Any: 2011

ISBN: 978-84-938185-1-7

128 pàgines

Idioma: català

Cinto Niqui, autor del pròleg, destaca "Una novetat que ha portat el darrer canvi de segle, i que ens exalta, és comprovar com els nois i les noies, des de ben petits, amb l’ajuda dels seus mestres, han començat a expressar-se audiovisualment, especialment fent servir el llenguatge radiofònic, i que les seves creacions arriben a moltes persones, gràcies a Internet. El concurs de podcast Contes del món n’és un magnífic exemple. Contes del món també és fidel al vers de Foix, donat que combina la creació sonora, en format mp3, amb l’escriptura i el dibuix tradicionals, tal com recull aquest llibre i disc. Una obra col·lectiva plena d’entusiasme, imaginació i feina feta en equip. Tres aspectes realment importants i valuosos en totes les èpoques i en qualsevol lloc de la Terra."


Completa la teva comanda


Detall de la compra

El cost per exemplar és de 10 euros (1er i 2on llibre-cd) i 15 euros (3er, 4rt, 5è i 6è llibre-cd) + despeses d'enviament. 
 

Forma de pagament
 

Estàs a punt de completar la teva comanda. Dona-li al botó Enviar que trobes a la part dreta de la plana i ja estaràs. T'enviarem un email amb el cost total i amb les dades necessàries per a realitzar el pagament.
 
Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@comsoc.cat, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Casp, 43. 08010 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.