portada primer llibre Contes del Món

Concurs de podcast


Autoria: escoles i instituts de les comarques barcelonines.

Editorial: COMSOC - Comunicació Social

Any: 2010

ISBN: 978-84-938185-0-0

128 pàgines

Idioma: català

Pilar Sampietro, periodista i autora del pròleg del llibre-disc destaca “La ràdio és, amb la literatura, un dels únics mitjans capaços de sacsejar de tal manera la nostra imaginació que alhora crea per la mateixa història mil i un escenaris, tants com oients hi ha connectats en aquells moments.” I recomana: “Deixeu la pressa, pengeu-vos com vulgueu uns auriculars a les orelles i abandoneu-vos pels móns inconfessables d’aquestes joves que han sabut com treballar amb el so per despertar els sentits. Ara sí que ho heu de creure. Així és la ràdio dels sentits. Feliç aventura sonora!”.


Completa la teva comandaDetall de la compra

El cost per exemplar és de 10 euros (1er i 2on llibre-cd) i 15 euros (3er, 4rt, 5è i 6è llibre-cd) + despeses d'enviament. 
 

Forma de pagament
 

Estàs a punt de completar la teva comanda. Dona-li al botó Enviar que trobes a la part dreta de la plana i ja estaràs. T'enviarem un email amb el cost total i amb les dades necessàries per a realitzar el pagament.
 
Protecció de dades
D'acord amb la llei orgànica 15/1999 (de 13 de desembre), sobre protecció de dades de caràcter personal, l'Associació COMSOC - Comunicació Social, informa que les dades introduïdes s'incorporen a un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, disposat per l'Associació COMSOC - Comunicació Social. Les dades obtingudes es tractaran seguint les disposicions del RD994/1999, que obliga a adoptar les mesures de seguretat necessàries per a evitar-ne la pèrdua, l'alteració o l'accés no autoritzat de tercers. El dret d'accés, de rectificació, de cancel·lació o d'oposició amb relació a les dades personals, es pot exercir enviant un correu a info@comsoc.cat, adreçant un escrit a l'Associació COMSOC - Comunicació Social (carrer Casp, 43. 08010 Barcelona), o personalment, prèvia acreditació d'identitat.